Μεταβολή ή ακύρωση σεμιναρίων λόγω απόφασης Ινστιτούτου ή ανωτέρας βίας

Το Ινστιτούτο έχει το δικαίωμα αλλαγής της ημερομηνίας του κάθε σεμιναρίου σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο επιθυμητός αριθμός συμμετεχόντων, ενημερώνοντας τους εκπαιδευόμενους τηλεφωνικά και μέσω e-mail τρείς ημέρες πριν την διεξαγωγή του σεμιναρίου. Στην περίπτωση αυτή και εφ' όσον οι εκπαιδευόμενοι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο στη νέα ημερομηνία, έχουν την δυνατότητα συμμετοχής τους σε άλλα σεμινάρια ισόποσης αξίας ή δικαιούνται να αιτηθούν την ακέραιη επιστροφή των διδάκτρων τους.

Το Ινστιτούτο διατηρεί επίσης το δικαίωμα ακύρωσης κάποιου σεμιναρίου οφείλοντας να ενημερώσει τους εκπαιδευόμενους τηλεφωνικά και μέσω e-mail. Σε περίπτωση ακύρωσης για οποιονδήποτε λόγο, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται είτε με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής κάρτας (αν έχετε πληρώσει με πιστωτική κάρτα) ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, τον οποίο θα μας υποδείξετε.

Σε περίπτωση απεργίας, κυβερνητικών απαγορεύσεων, κακών καιρικών συνθηκών και γενικά κάθε συμβάντος πέραν του εύλογου ελέγχου των διοργανωτών, που προκαλεί παρακώλυση της εκτέλεσης μέρους ή του συνόλου του σεμιναρίου, οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αλλάζουν την ημερομηνία και την ώρα διεξαγωγής του. Στην περίπτωση αυτή τα δίδακτρα δεν επιστρέφονται, αλλά ισχύουν ως έχουν.


Μεταβολή ή ακύρωση σεμιναρίου λόγω επιθυμίας πελάτη

Ο χρήστης που τυχόν επιθυμεί να ακυρώσει ή να τροποποιήσει την κράτησή του σε κάποιο σεμινάριο, οφείλει να αποστείλει το σχετικό αίτημα του το συντομότερο δυνατό στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για ακύρωση της συμμετοχής στο σεμινάριο από τον εκπαιδευόμενο έως και 7 ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του προγράμματος, πραγματοποιείται επιστροφή 70% του ποσού. Για ακύρωση της συμμετοχής στο σεμινάριο από τον εκπαιδευόμενο έως και 3 ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του προγράμματος, επιστροφή 50% του ποσού. Για ακύρωση της συμμετοχής στο σεμινάριο από τον εκπαιδευόμενο κάτω των τριών ημερών πριν την έναρξη διεξαγωγής του προγράμματος δεν γίνεται επιστροφή του ποσού.

Αν χρειάζεται, επιστροφή χρημάτων θα γίνεται είτε με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής κάρτας (αν έχετε πληρώσει με πιστωτική κάρτα) ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, τον οποίο θα μας υποδείξετε.