Το Ινστιτούτο Οικολογικής Γεωργίας ΔΗΩ συμμετείχε στην 29η έκθεση Agrotica που πραγματοποιήθηκε 20-23/10/2022. Συναντήσαμε νέους ενδιαφερόμενους και συζητήσαμε για τις δράσεις μας και για τις προοπτικές συνεργασίας και εξέλιξης. Υπήρξε μεγάλη προσέλευση επισκεπτών από όλη την Ελλάδα και από το εξωτερικό και ενημερώσαμε για την εξέλιξη και την προώθηση της οικολογικής γεωργίας στη χώρα μας.

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη σας!

Το Ινστιτούτο Οικολογικής Γεωργίας ΔΗΩ φιλοξενήθηκε στο Περίπτερο 02, στον 2ο όροφο, Stand 18 μαζί με τον Φορέα Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ.

Στην τετραήμερη εκδήλωση συμμετείχαν πρόσωπα του χώρου της γεωργίας, φυτικής - ζωϊκής παραγωγής και μεταποίησης προϊόντων, του συστήματος τροφίμων, της επιστήμης και της έρευνας, του πολιτικού χώρου και φοιτητές.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των υπηρεσιών, των δράσεων και του οράματος του Ινστιτούτου Οικολογικής Γεωργίας ΔΗΩ για τον Άνθρωπο, την Κοινωνία και το Περιβάλλον, αντιλάγησαν απόψεις και καίριοι προβληματισμοί σχετικά με την ανάκαμψη αλλά και τις ταυτόχρονες δυσκολίες που αντιμετωπίζει σήμερα η βιολογική καλλιέργεια πρακτικά στη χώρα μας όπως και την εξέλιξη της οικολογικής γεωργίας τόσο σε περιβαλλοντικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. 

Ευχαριστούμε πολύ την κα Juliana Giovanetti για την συμμετοχή της, εκπρόσωπος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού ICEA στην Ιταλία.

Συμμετέχοντες από αριστερά προς τα δεξιά: Κωστούλας Κ., Γκουζιώτης Α., Γκιάλη Κ., Δημητριάδης Δ., Νίτης Α., Καμαριάρη Η., Giovanetti J.

 

Σας ευχαριστούμε για την παρουσία και την ενεργή συμμετοχή σας!