Το Ινστιτούτο Οικολογικής Γεωργίας ΔΗΩ συμμετείχε στην 30η έκθεση Agrotica που πραγματοποιήθηκε 1-4/02/2024 στη Θεσσαλονίκη. Η τετραήμερη εκδήλωση αποτελεί κομβικό σημείο συνάντησης και δικτύωσης για τον γεωργικό κλάδο και για την αγροτική οικονομία της χώρας.

30η AGROTICA από 1-4 Φεβρουαρίου 2024

Συμμετείχαν εκπρόσωποι από Σουηδία, Φιλανδία, Δανία, Πολωνία, Σλοβενία, Κροατία, Ουκρανία, Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία & Τσεχία

Σε γιορτινό κλίμα, την Τρίτη 19/12 επετεύχθη άλλος ένας μεγάλος στόχος στη συνεργασία του Ινστιτούτο Οικολογικής Γεωργίας ΔΗΩ & της χαρτοβιομηχανίας Endless για το πρόγραμμα #beegin!

 Ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Οικολογικής Γεωργίας ΔΗΩ, κ. Δημήτριος Δημητριάδης, ο καθηγητής του Τμήματος Δημόσιας και Κοινοτικής Υγεία ΠΑΔΑ, Γεώργιος Ζακυνθινός, ο Πρύτανης ΠΑΔΑ, καθηγητής Παναγιώτης Ε. Καλδής και ο Αντιπρύτανης Έρευνας, Καινοτομίας και Δια Βίου Μάθησης ΠΑΔΑ, καθηγητής Πέτρος Καλαντώνης κατά την υπογραφή του Συμφώνου Συνεργασίας

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου ο κος Δημήτρης Δημητριάδης, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Οικολογικής Γεωργίας ΔΗΩ συμμετείχε στο kick-off event 'Regenerative food supply chains in hospitality services' το οποίο διοργανώθηκε από τον οργανισμό Sustainable Food Destination Organization (SFDO), στην Κρήτη.

Page 1 of 3