0

Your Cart

No products in the cart.
Home > Νέα

Πρόγραμμα BEEGIN: Η ENDLESS EC & Το Ινστιτούτο Οικολογικής Γεωργίας στηρίζουν τους μελισσοκόμους της Β. Εύβοιας

15/04/2022

Δράση Beegin: Η Endless EC & το Ινστιτούτο Οικολογικής Γεωργίας στηρίζουν τους μελισσοκόμους της Β. ΕύβοιαςΤο Ινστιτούτο Οικολογικής Γεωργίας ΔΗΩ & η Endless EC, μαζί για τους πυρόπληκτους μελισσοκόμους της Β. Εύβοιας.


Μία πρωτοβουλία στήριξης των μελισσοκόμων της Β. Εύβοιας ξεκινά από το Ινστιτούτο Οικολογικής Γεωργίας ΔΗΩ και την Endless EC με το πρόγραμμα Beegin. Το Beegin είναι μία συλλογική δράση για την ανάκαμψη της μελισσοκομίας & του περιβάλλοντος. Η δράση αυτή στηρίζει έμπρακτα τους μελισσοκόμους, προσφέροντάς τους όλα τα απαραίτητα προκειμένου να επανακατασταθεί η βιωσιμότητα της μελισσοκομίας στη Β. Εύβοια.
Η καταστροφική πυρκαγιά στη Β. Εύβοια το καλοκαίρι του 2021 είχε ως πρωταρχικούς αποδέκτες το φυσικό περιβάλλον και τις μέλισσες. Δεκάδες χιλιάδες μελίσσια χάθηκαν και άλλα τόσα δυσκολεύονται να επιβιώσουν λόγω των δυσμενών συνθηκών που επικρατούν μετά την πρωτοφανή καταστροφή. Οι μελισσοκόμοι καλούνται να αντιμετωπίσουν τις ολέθριες για αυτούς απώλειες από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Αυτό που δεν πρέπει να χαθεί είναι η ελπίδα και η πίστη για μία νέα αρχή.

Το πρόγραμμα Beegin δημιουργήθηκε για να στηρίξει τους μελισσοκόμους και να βοηθήσει τις μέλισσες να ξαναβρούν τη θέση τους στο οικοσύστημα. Η μέλισσα, ο κύριος επικονιαστής και αυτή που διατηρεί και αυξάνει τη βιοποικιλότητα, χρήζει τη μεγαλύτερη υποστήριξη ώστε το δάσος να αναγεννηθεί και, μαζί του η τοπική κοινωνία.


Στήριξε και εσύ με την προσφορά σου τους ανθρώπους και περιβάλλον που μας έχει ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε. Δράσε τώρα συνεισφέροντας στην προσπάθεια εδώ !


Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση https://insteco.gr/dwrea

×

Product Enquiry