0

Your Cart

No products in the cart.
Home > Δελτία Τύπου

Η προσφορά του Ινστιτούτου Οικολογικής Γεωργίας ΔΗΩ & της δράσης Beegin για την στήριξη των πληγέντων της Β.Εύβοιας συνεχίζεται δυναμικά!

30/09/2022

Την Παρασκευή 30.09. 2022 ολοκληρώθηκε η παράδοση 600 κιλών μελισσοτροφών και κόστους 801,36 € στο χωριό Κερασιά, στην Β. Εύβοια!
Τα 600 κιλά μελισσοτρόφων θα καλύψουν τις διατροφικές ανάγκες της διαχείμασης για τα 800 μελίσσια των μελισσοκόμων του χωριού.Τα 400 € συγκεντρώθηκαν από την πρωτοβουλία της Χαρτοβιομηχανίας Endless και της δράσης η οποία στηρίζει του μελισσοκόμους της Β. Εύβοιας να ανακάμψουν.Τα υπόλοιπα χρήματα προέρχονται από την δράση του Ινστιτούτου Οικολογικής Γεωργίας ΔΗΩ για τον ίδιο σκοπό.
Ευχαριστούμε την εταιρία Μελισσοτεχνική – Αφοί Καπενή και όλην την οικογένεια για την υποστήριξη που παρέχουν στους συναδέλφους μελισσοκόμους.Θερμές ευχαριστίες στα μέλη του Ινστιτούτου, Γιώργο Αθανασιάδη και Χαρά Μαγγανά για τον συντονισμό της δράσης.  

Οι δράσεις του Ινστιτούτου θα συνεχίζονται όσο υπάρχουν ανάγκες & δωρεές!

Photo: Ο πρόεδρος του χωριού Δημητρης Μαργαριτης παραλαμβάνει τις μελισσοτροφές ώστε να τις διαμοιράσει στους μελισσοκόμους του χωριού.

×

Product Enquiry