0

Your Cart

No products in the cart.
Home > Νέα

Ημερίδα με Θέμα «Αναγεννητική Γεωργία & Βιώσιμοι Διατροφικά Προορισμοί»

03/06/2024

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα με θέμα: Αναγεννητική Γεωργία & Βιώσιμοι Διατροφικά Προορισμοί – «Ο ρόλος των εκκλησιαστικών γαιών στον αναγκαίο μετασχηματισμό των συστημάτων παραγωγής τροφής. Μετατρέποντας τις προκλήσεις σε ευκαιρίες», το Σάββατο 1η Ιουνίου 2024, στο χώρο των Παλαιών Στάβλων της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αρκαδίου στην Κρήτη και ώρα 10.00-13:00.

Σκοπός της ημερίδας ήταν να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν οι παραγωγοί της περιοχής και οι διαχειριστές εκκλησιαστικών γαιών της Κρήτης για την ανάγκη, τα οφέλη και τις πρακτικές της Αναγεννητικής Γεωργίας.

Το Ινστιτούτο Οικολογικής Γεωργίας, συμμετείχε με ομιλητή τον Νικήστρατο Δεμέτζο (Υπεύθυνος Περιφερειακού Γραφείου Κρήτης Οργανισμού ΔΗΩ και εκπρόσωπος του Ινστιτούτο Οικολογικής Γεωργίας ΔΗΩ), ο οποίος ενημέρωσε για το Πρότυπο Αναγεννητικής Γεωργίας «ORA» (Organic Regenerative Agriculture) του Ινστιτούτου, με θέμα ομιλίας: «Πιστοποίηση Αναγεννητικής Γεωργίας».

Η Ημερίδα τελέστηκε υπό την Αιγίδα των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Τουρισμού και της Περιφέρειας Κρήτης. Διοργανώθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου, την Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Αρκαδίου και τον Οργανισμό για το Βιώσιμο Διατροφικά Προορισμό (SFDO) στα πλαίσια του έργου TUI Field to Fork Greece.

×

Product Enquiry