0

Your Cart

No products in the cart.
Home > Νέα

Δραστηριότητες στην Κρήτη

19/01/2022

Στιγμιότυπα από το πρόσφατο ταξίδι του Προέδρου του Ινστιτούτου Οικολογικής Γεωργίας  ΔΗΩ κ. Δημήτριου Δημητριάδη και του Συμβούλου Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης του Ινστιτούτου Τάκη Αθανασόπουλου, στην Κρήτη.
Πραγματοποιήθηκαν ιδιαίτερα δημιουργικές συναντήσεις τις οποίες οργάνωσαν με επιτυχία ο  Υπεύθυνος Περιφέρειας Κρήτης  ΔΗΩ Νικήστρατος Δεμέτζος και η Μαρία Iερωνυμάκη Συντονίστρια Κρήτης.

•    Στα πλαίσια του έργου «Αστροπαρατήρηση & Φυσικό Περιβάλλον-Εναλλακτικό προϊόν ανάπτυξης & προβολής των Γεωπάρκων της Ανατολικής Μεσογείου– GEOSTARS , του Προγράμματος Συνεργασίας INTERREGV-A Ελλάδα – Κύπρος Interreg VA Greece Cyprus 2014 2020», όπου ο γεωπόνος και σύμβουλος βιοδυναμικής γεωργίας Μάριος Δεσύλας εισήγαγε τους συμμετέχοντες στις βασικές αρχές της Βιοδυναμικής μέθοδου.


•    Με τους βιοκαλλιεργητές βιοδυναμικούς καλλιεργητές κ. Νικόλαος Φιλιππάκης
στους ελαιώνες του στο Λευκοχώρι δήμου Αρκαλοχωρίου , τον κ.  Γιαννούτσο-Μπάρκα Γιάννη στην καλλιέργεια αρωματικών φυτών ΄ΒΟΤΑΝΟ’ στον Κουσέ δήμου Φαιστού, την κ. Δασκαλάκη Ειρήνη στο οινοποιείο της Silva Daskalaki Winery στο  Σίβας Μαλεβiζίου και την Βιολογική Αναπτυξιακή Μεσσαράς ΒΙΑΝΑΜΕ.

•    Ξεχωριστή συνάντηση έγινε με τον  Αντιδήμαρχο του Δήμου Αμαρίου και Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του «AMARI GREEN FESTIVAL» Amari Green Festival κ. Ψαρουδάκη Εμμανουήλ καθώς και με τον κ. Τσακαλάκη Γεώργιο υπεύθυνο στο Wild Nature Eco Lodge Camp. Συζητήθηκαν τρόποι ανάδειξης της ευρύτερης περιοχής ενώ τέθηκαν οι βάσεις για τη στρατηγική συμμετοχή του Ινστιτούτου ΔΗΩ στη μεγάλη αυτή γιορτή του Κρητικού πολιτισμού, το καλοκαίρι 2022.

Συζητήθηκαν τρόποι ανάδειξης της ευρύτερης περιοχής ενώ τέθηκαν οι βάσεις για τη στρατηγική συμμετοχή του Ινστιτούτου ΔΗΩ στη μεγάλη αυτή γιορτή του Κρητικού πολιτισμού, το καλοκαίρι 2022.

×

Product Enquiry