0

Your Cart

No products in the cart.
Home > Νέα

Απολογισμός δράσης της INSTECO

15/09/2021

Απολογισμός Δράσης του Ινστιτούτου Οικολογικής Γεωργίας ΔΗΩ για τους πληγέντες της Β. Εύβοιας

Σε αυτή την απαιτητική περίοδο, όπου δοκιμάζονται ακόμη οι αντοχές όλων, πήραμε την πρωτοβουλία να βοηθήσουμε άμεσα του συνανθρώπους μας και να συλλέξουμε στον τραπεζικό λογαριασμό του Ινστιτούτου ένα χρηματικό ποσό για τους πληγέντες στην Εύβοια.
Ο απολογισμός των δράσεων του Ινστιτούτου Οικολογικής Γεωργίας ΔΗΩ από την έναρξη της ενέργειας για την στήριξη των πληγέντων από τις πυρκαγιές στη Β. Εύβοια, όπως καταγράφηκε. Από τις 11/08/2021 έως και τις 01/09/2021 έχουν κατατεθεί στο λογαριασμό του Ινστιτούτου 3.184,9€. Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 23/08/2021 παραδόθηκαν 1.000 κιλά μελισσοτροφής για 500 και πλέον μελίσσια στα χωριά Παπάδες και Κοκκινομηλιά της Β. Εύβοιας, συνολικού κόστους 700 ευρώ.
Ο λογαριασμός διαχειρίζεται από τον κύριο Γιώργο Αθανασιάδη και κυρία Χαρά Μαγγανά, μελισσοκόμοι στην Εύβοια, γραμματέας και μέλος αντίστοιχα του Ινστιτούτου Οικολογικής Γεωργίας ΔΗΩ, τους οποίους και ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τον συντονισμό της δράσης.

Ευχαριστούμε πολύ την οργάνωση ‘Μια Ζωή / ONE LIFE’, την ‘Αυτόνομη Συλλογικότητα Εύβοιας’ και τους εργαζόμενους και τη διοίκηση της ΔΗΩ – Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων για τα χρήματα, τη στήριξη και την αμέριστη αγάπη που προσέφεραν σε αυτούς τους ανθρώπους.
Θερμές ευχαριστίες στην Γωγώ Πασσά για την ανεκτίμητη βοήθεια που προσφέρει στους συγχωριανούς της και την Κυριακή Καραβά, προέδρο του χωριού Κοκκινομηλιά μαζί με την πνευματική της κόρη, οι οποίες δουλεύουν καταγράφοντας τις πραγματικές ανάγκες των ανθρώπων του χωριού και απονέμοντας δίκαια αυτά που δίδονται από τις προσφορές.
Θερμές ευχαριστίες στην οικογένεια Μελισσοτεχνική – Αφοί Καπενή Ο.Ε. που για άλλη μια φορά στηρίζει τους πληγέντες μελισσοκόμους, προσφέροντας σε τιμή κόστους 1000 κιλά ιδιοπαραγώμενης μελισσοτροφής (μάλιστα έχοντας επιβαρυνθεί το ΦΠΑ του τιμολογίου).

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα να αγοραστούν μελισσοτροφές (ζαχαροζύμαρα και γυρεόπιτες) για να παραδοθούν σε μελισσοκόμους με καταγεγραμμένες ανάγκες σε χωριά της Β. Εύβοιας, συνολικά για 500-600 μελισσοσμήνη.

Ευχαριστούμε για τη βοήθεια και την προσφορά στους πληγέντες της Β.Εύβοιας!

Αριστοτέλους 38, Αθήνα 10433
Τηλ. 210 8224384 (εσωτ. 111)
E-mail: info@insteco.gr
www.insteco.gr

×

Product Enquiry